Triton barnestol

- gratis utprøving

Mange er fra tidligere godt kjent med spasmeabsorberende gassfjær mellom sete og rygg. Denne løsningen har hjulpet brukere til en bedre hverdag.

Den patenterte løsningen på Triton er unik fordi:

 • Du bestemmer selv motstanden i gassfjæren, som reguleres med en håndpumpe. Dette er gunstig for brukere i forskjellige aldersgrupper og med forskjellig tonus.

 • Når spastisitet har utløst gassfjæren, og spasmen igjen slipper taket unngår man at ryggen slår tilbake ukontrollert. På Triton er returen på gassfjæren stillbar. Med andre ord, du bestemmer selv hvor raskt ryggen skal gå tilbake til utgangsposisjon.

 • I stoler med dynamisk gassfjær er det ofte en utfordring å holde bekkenet i ønsket posisjon. Dette fordi bekkenet ofte tippes bakover når vinkelen under spasititet åpnes mellom sete og rygg. Triton har løst dette på en elegant måte: Med den uavhengige stillbare sacrumstøtten sikrer du at bekkenet holdes i samme stilling, selv når stolryggen er i bevegelse.

 • Triton går både høyt og lavt. Understellene er i nytt design, og er godkjent fra 0 - 100 kg.
  Velger du understell med hydraulisk høyderegulering får du etter vår oppfatning den beste løsningen. Ingen behov for lading, ingen behov for strøm. Stillegående.

  Vi tilbyr alle HMS gratis utprøving (gjelder Triton barnestol).
  Kontakt oss for mer informasjon eller en avtale  Nyhetsarkiv

  27-01-2016 Nyhet 2016 Fitform Saliro

  26-01-2016 Fitform – Stoler med oppreisningsfunksjon 2016

  - ny oppdatert brosjyre med tilpasningsguide

  03-09-2015 Chorea-Huntington seng

  - Spesialseng som tåler hard bruk

  17-01-2012 Triton barnestol

  - gratis utprøving