Dusj- og toalettstol M2 Multi-tipp 200kg

 
 • Beskrivelse

  Elektrisk høyderegulerbar dusj- og toalettstol med el-tilt funksjon

  Den elektriske høydereguleringen som er uavhengig av el-tilt funksjonen, gir lett den rette arbeidstilling og høyde, og blir hurtig et uunværlig verktøy for pleieren. Dette sikrer også at brukeren enkelt oppnår ønsket sittestilling i stolen. Den vannrette setehøyde kan elektrisk reguleres fra 55-101cm, og setevinkelen kan reguleres fra -5 grader til 35 grader ved hjelp av håndkontrollen.

  Den justerbare ryggen sikrer optimal støtte, og et stort utvalg av tilbehør bidrar til ønsket funksjonalitet og komfort.

  M2 Multi-tipp er utstyrt med et lukket vanntett elektrisk system uten åpent ladestikk. Strømstikket kan finnes under dekselet forrest på stolen, og settes direkte i stikkontakten uten behov for ekstern lader.

  Leveres standard med 125mm hjul, hvor et er retningsfast for å lette manøvreringen av stolen. Fulladet batteri rekker normalt til ca 40 løft opp og ned.

  Til våre dusj- og toalettstoler leveres et særdeles omfattende tilbehørsprogram slik at vi enkelt kan etterkomme de fleste ønsker vedrørende tilpasninger.
 • Teknik

  Multi-tipp Big 200kg
  Total bredde: 71cm
  Bredde mellom armlener *: 54cm
  Rygghøyde: 54cm
  Ryggtrekk (justerbart 10cm i dybde): 53x43,5cm
  Lengde u benstøtte: 82cm
  Lengde m benstøtte: 112cm
  Setehøyde **: 55-101cm
  Laveste setehøyde m negativ tilt: 52cm
  Sete PU skum: 4,5cm tykt
  Materialer: rustfritt stål
  El tetthetsgrad: IP66
  Maks brukervekt: 200kg
  *Bredde mellom armlener kan endres ved bytte av armlener -5 eller +6cm (tilbehør)
  ** 2,5cm lavere m 100mm hjul