Stellebord/behandlingsbenk VarioLine Manipulat

Standard:

Leveres standard med liggeflate 65 x 205 cm (andre mål på bestilling) som 2-delt, eller 3-delt i F og G serie, med hodedel regulerbar fra +30° til-90°. F3 og G3 leveres med separat regulerbar fotdel fra 0 til 90°. G3 kan heves i midt-del.
 
 • Beskrivelse

  Vario-Line® Manipulat
  En avansert, lettbetjent og prisgunstig behandlingsbenk for den profesjonelle terapeut.
  Denne benken er utviklet i samarbeid med ledende terapeuter i Tyskland for å imøtekomme moderne krav til behandlingsbenker.

  Manipulat er meget solid og stabil, med helsveiset og pulverlakkert understell utstyrt med myke gummiføtter, samt solide teflonforinger i alle bevegelige ledd. Benken leveres med en polstret liggeflate med avrundede hjørner og et slitesterkt skaitrekk som er lett å rengjøre. Manipulat leveres med hydraulisk eller elektrisk høyderegulering 45 - 100 cm.

  Alle våre benker med elektrisk regulering leveres med pneumatisk styring for maksimal sikkerhet. Som tilbehør kan benken utstyres med hjulsett med sentralbetjening som løftes opp i rammen når
  benken skal benyttes. Dette gir langt bedre stabilitet enn låsbare hjul. Manipulat kan leveres med et utvalg spesialtilbehør fra vårt brede sortiment.
 • Teknik